EssG Bygg Vendelsö AB startades av Stefan Gasslander 2011. Sedan dess har företaget utvecklats och är mycket omtyckt och väl etablerat. Många av de arbeten vi utför kommer från nöjda kunders referenser. Vi utgår från Vendelsö i Haninge, och många av våra kunder finns runt om i södra delarna av Stockholm men även närliggande kransområden som Tyresö, Västerhaninge, Huddinge, Nynäshamn och Nacka.

Som väletablerad entreprenör har vi goda kontakter med andra hantverkare som kan tänkas behövas i ett renoveringsprojekt. Vi arbetar ofta tillsammans för att kunna tillgodose en helhetslösning hos våra kunder. Med kunden i fokus är vi spindeln i nätet och tar ett helhetsansvar för ditt projekt, så du tryggt kan luta dig tillbaka.

Tjänster som vi kan hjälpa er med är exempelvis badrumsrenovering eller andra våtutrymmen, inom företaget finns såklart våtrumsbehörighet. Andra projekt vi gärna hjälper er med är köksrenoveringar, altanbyggen, panelbyten, fönsterbyten och andra snickeriarbeten inomhus eller utomhus.
Vi vänder oss till största delen mot privatpersoner.